Sun Day Szolárium Gyöngyös

1 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

Sun Day Szolárium Gyöngyös Szoli Barnulás Szépségápolás


Cégleírás
2008. május 2-án Gyöngyös belvárosában, a Szent Bertalan templom sétálóutcáján nyitottuk stúdiónkat. A kellemes környezet és a könnyű megközelíthetőség egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy egyre népszerűbb legyen a szalon. Persze nem ezek a kizárólagos szempontok.
Üzletpolitikánk a minőségi szolgáltatás elfogadható, mérsékelt áron. A helyi viszonyokhoz is alacsonyabb ár nem az alacsonyabb színvonalat jelenti. Professzionális gépeink, felső kategóriás szoláriumcsövekkel biztosítják a leghatékonyabb, legkényelmesebb barnulást.
Stúdiónk kialakítása a mai kor igényeinek megfelelően klímatizált, kellemes kivitelezésű, ami nem csak a barnulás közben nyújt kényelmet, hanem a várakozás ideje alatt is. Alkalmazottaink megfelelő szaktudással rendelkeznek, hogy segítségedre legyenek a bőrtípusodnak megfelelő napozási idő, gép, esetleg kozmetikumok kiválasztásában. Magyarországon egyedülálló, a telefonos bejelentkezés mellett internetes bejelentkezéses rendszer segítségével is tudsz időponto
Kulcsszavak:
Szoláriumcső, Szoláriumgép, Szoláriumkrém, Szolárium kozmetikumok, Arcbarnító, Szolárium karbantartás, Szolárium javítás, Spagetticső, Szolárium, Alakformálás, Álló szolárium, Szoláriumozás, Fekvő szolárium, Szemvédő, Légtechnika, Higiénia, Automata, Plexi, Teleszkóp, Fertőtlenítő, Gázrugó, Közös üzemeltetés, Szolárium kabin, Szolárium szervizelés, Barnító krém, Szolárium automata, Szolárium plexi, Turbó cső, Arcbarnító cső, Barnító cső, Gyorsbarnító krém, Mélybarnító krém, Női testformálás, Szolárium balzsam, Szolárium fertőtlenítő, Szolárium közösüzemeltetés, Szolárium légtechnika, Szolárium szemüveg, Szolárium szervíz, Szolárium tisztítás, Szolárium vezérlés, Szolárium zselé, Szoláriumozás előtti krém, Szoláriumozás utáni krém, Tegee sol, Szolárium alkatrészek, UV cső
Sun Day Szolárium Gyöngyös a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Sun day

, több mint 2 évvel ezelőtt

Rendszeres vendége vagyok a Sun Day-nek, már egy éve havonta meglátogatom az üzletet. Rengeteg akciókkal várják a vendégeket a kedves és képzett emberek. Szolárium bérletem van hozzájuk.

Írjon véleményt a(z) Sun Day Szolárium Gyöngyös részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 5
  3200  Gyöngyös
  (37) 311 658
 2. Páter Kiss Szaléz Utca 14
  3200  Gyöngyös
  (37) 300 370
 3. Páter-Kiss Szaléz Út 14
  3200  Gyöngyös
  (20) 280 9181
 4. Török Ignác Utca 24/2
  3200  Gyöngyös
  (30) 555 7195
 5. Koháry Út 1
  3200  Gyöngyös
  (30) 616 3655
 6. Gárdonyi Géza Utca 13.
  3200  Gyöngyös
  (30) 370 5382
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete