Mátra Volán Zrt., Gyöngyös

3 Vélemény
Mátra Volán Zrt.
Pesti Út 74
3200 Gyöngyös
Heves
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4931 - Városi, elővárosi, szárazföldi személyszállítás

Leírás

Személyszállítás Műszaki szolgáltatások Reklám lehetőség Vendéglátás - Minihotel Mátraháza


Cégleírás
A társaság jogelődjét 1949-ben alapították meg, amely a Miskolci Autóközlekedési Igazgatóságon belül végezte Gyöngyös és körzetének személy és áruszállítását, 34.sz. AKÖV elnevezéssel. 1961-től 1990-ig megyei központú vállalat üzemegységeként működött (1962-től Eger központtal 4.sz. AKÖV Eger, 1970-től Volán 4.sz. Vállalat, 1984-től Mátra Volán, Eger). 1990. július 01-től önálló vállalati (Mátra Volán, Gyöngyös), majd 1993.
január 1-től részvénytársasági formában működik a MÁTRA VOLÁN Autóbusz-Közlekedési zártkörűen működő Részvénytársaság. Társaságunk átlagosan 144 db autóbusszal 201 településen járul hozzá a tömegközlekedés biztosításához. Folyamatosan törekszünk autóbusz-állományunk korszerűsítésére, így mára elmondhatjuk, hogy a gépjárművek 100%-a környezetbarát motorral szerelt, az átlagéletkor pedig megközelítőleg 10,8 év. A magas színvonalú utastájékoztatás érdekében számítógép által vezérelt hangosbemondó rendszert működtetünk a Gyöngyösön és Hevesen található autóbusz állomásainkon. ISO 9001:2000 és ISO 14001:1996 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően végezzük tevékenységünket, törekedve arra, hogy utasaink és megrendelőink igényeinek megfeleljünk. Személyszállítás: ? Menetrend szerinti járatok: Menetrend szerinti járatainkkal elsősorban Gyöngyös és környéke tömegközlekedését biztosítjuk.
A menetrendekkel kapcsolatban hívhatja információs vonalunkat: 06 (37) 508-263. A menetrend szerinti közlekedés díjait a Tarifák menüpont alatt találja. ? Különjáratok: Kül- és belföldi utazásokhoz turista és luxus autóbuszokat biztosítunk magánszemélyeknek és utazási irodáknak egyaránt. Kérjük tekintse meg autóbusz kínálatunkat a Járműpark menüpont alatt. Különjárati rendelés: 06 (37) 508-261 Speciális menetrend szerinti járatok: Azon vállalkozásoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, akik maguk kívánják szervezni dolgozóik munkába szállítását.
Kulcsszavak:
Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Különjárat, Közlekedési Vállalat, Vendéglátás, Biztosítás, Fuvarozás, Javítás, Alkatrész, Reklám, Értékesítés, Raktározás, Zöldkártya, Gépjármű, Rendelés, Műszaki, Vizsgáztatás, Műszaki Vizsga, Gázolaj, Beszerelés, Mérés, Kiadás, Futómű, Felkészítés, Beállítás, Tachográf, Fékhatás, Sebességkorlátozó, Közlekedtetés, Mannesmann Kienzle Típusú
Mátra Volán Zrt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Állapot

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nem szeretnék nevét írni,remélem névérték.Rosemberger szerződéses járatával járok dolgozni,ami jJászfényszaru indul.Autóbusz állapota katasztrofális, koszos, por dől befelé az utastérbe, ?s az utast megvető sofőrből nem is beszélve,

Sánta Enikő
Egyetértés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Egyet értek, én is csak azt sajnálom, ha valamelyik járat elmarad, arról nem tájékoztatnak. Sokat járok busszal, és ha már majdnem lekésem a buszt, a busz elindul és látják hogy szaladok, akkor mindig megvár:)

Lukovszkiné Németh Éva
Volán

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ezzel a céggel járok dolgozni. Általában pontosan indul és érkezik az autóbusz. Amit nagyon hiányolok, az a kimaradó járatokról való tájékoztatás. Az autóbusz vezetői kedvesek, tapasztalt sofőrök.
## tömegközlekedés# menetrend# autóbusz
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mátra Volán Zrt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. JÓSZERENCSÉT
  3200  Gyöngyös
 2. JÓSZERENCSÉT
  3200  Gyöngyös
 3. Tárna Utca 1
  3200  Gyöngyös
 4. Szent Bertalan U. 8
  3200  Gyöngyös
 5. Szurdokpart U. 64
  3200  Gyöngyös
 6. Gyöngyösi Út 17
  3214  Nagyréde
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete