Mátra Művelődési Központ, Gyöngyös

3 Vélemény
Mátra Művelődési Központ
Barátok Tere 3.
3200 Gyöngyös
Heves

Leírás

A nagyterem befogadóképessége: 468 fő, kistermek száma: kamaraterem (250 fő), 4 klubszoba, 1 olvasóterem, 1 oktatóterem, közlekedő: Gyöngyösi galéria - kiállítások. Az intézményhez tartozik a Turinform Galéria, ahol havonta rendeznek képzőművészeti kiállításokat.


Kulcsszavak:
Kiállítás, Képzőművészet, Művészeti, Népművészet, Nagyterem, Kultúra, Rendezvény, Közművelődés, Bérbeadás, Szervezés, Központ, Művelődési, Mátra, Muvelodési Ház és Szabadidoközpont, Bonyolítás, Gyöngyös, Helyszín, Rendezvényre, Rendezvényszolgálat, Helyiség, Képzomuvészeti Kiállítások, Mátra Művelődési központ
Mátra Művelődési Központ a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Sánta Enikő
jó élmények

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mindig van valami a központban. Sok élmény fűződik a központhoz. Itt volt a szalagavatóm és unokatestvéreimnek is itt volt fellépésük. Sokat táncoltak itt. De mindig rendeznek programokat. Gyerekkoromban szerettem ide járni, mert sok gyerekműsort rendeztek. Színdarabokat, bábelőadásokat, farsangi bulikat.

albisia
Művelődés

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Főleg ünnepek előtt a kézműves foglalkozásokat szeretik a gyerekeim.Nyáron divatbemutatón is voltunk,ami a lányomat teljesen lenyűgözte,azóta divattervező szeretne lenni.Én a kiállításokat,börzéket szoktam látogatni,néha koncertre is eljutunk.Amíg a gyerekek ovisok voltak az óvoda szervezte a színházi előadásokat nekik.Az évvégi programok is színvonalasak lesznek,lehet válogatni köztük.
## kiállítás# rendezvények# kultúra# művelődési ház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabóné Sári Dóra
kultúra

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gyakra látogatunk el ide.A gyerekeket a színházi előadások vonzzák,az ünnepek előtti kézműveskedések,én a könyvvásárokat,kiállításokat szeretem,gyakran látogatom a bözzéket is.Nagyon örvendetes,hogy egy egy kulturális progra miatt nem kell a fővárosba utazni.
## kultúra# népművészt# képzőművészet# művelődési ház
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Mátra Művelődési Központ részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Barátok Tere 2.
  3200  Gyöngyös
 2. KOSSUTH UTCA 3.
  3200  Gyöngyös
 3. KOSSUTH UTCA 3
  3200  Gyöngyös
 4. Szent Bertalan Utca 3.
  3200  Gyöngyös
 5. PARÁDI U. 1.,
  3232  Gyöngyös
 6. Széchenyi Utca 9
  3275  Detk
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete