B.braun Medical Kft., Gyöngyös

B.braun Medical Kft.
Déli Külhatár Utca 2-4
3200 Gyöngyös
Heves
(37) 510 500
(1) 346 9700
(1) 250 2148
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A B. Braun globálisan ellátja az egészségügyi piacot anasztezológiai, intenzív gyógyászati, kardiológiai, testen kívüli vérkezelési és sebészeti termékekkel, továbbá különböző szolgáltatásokkal segíti a kórházak, az általános orvosok és az otthonápolási szektor munkáját.


Cégleírás
Azokkal a partnerekkel, akik napi szinten használják a B. Braun termékeket, a cég állandó kapcsolatban áll, így folyamatosan kapja a visszajelzéseket, amely a termékfejlesztésben igen nagy hasznára válik. Ily módon a cég innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal járul hozzá a munkafolyamatok optimalizálásához a kórházakban és az orvosi gyakorlatban szerte a világon, növelve ezáltal a betegek, orvosok és a nővérek biztonságát. A B. Braun a világ 50 országában közel 30,000 munkatárásával 2005-ben mintegy 3.03 milliárd eurós forgalmat bonyolított. A melsungeni B. Braun cég termékei Magyarországon több mint 80 éve ismertek. Az önálló magyarországi leányvállalat 1991 februárjában jött létre. A B. Braun vállalatcsoport Magyarországon jelenleg két nagy egységben van jelen (B.
Braun Medical Kft., B. Braun Avitum Hungary zRt.), amelyek összességében több mint 1300 hazai munkahely biztosításával az ország egyik legnagyobb egészségügyi gyártó , fejlesztő, forgalmazó és szolgáltató vállalata. Az B. Braun Avitum Hungary zRt. egy országos dialízis hálózatot működtet. Jelenleg 18 dialízisközpontjával az ország művesekezelésre szoruló lakosságának több, mint egyharmadát látja el. A B. Braun Medical Kft. tevékenységét és elhelyezkedését tekintve is három részre osztható: gyártás, értékesítés és fejlesztés.
A gyöngyösi gyár 436 alkalmazottat foglalkoztat. Terméklistáján infuziós és transzfúziós szettek, katéterek, vérvonalak, stb. szerepelnek. A gyár tevékenységét 1995-ben az ISO minőségbiztosítási rendszer szigorú elvárásainak megfelelően folytatja, 2003 óta pedig FDA tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az értékesítési csapat a tevékenységét három divízióban végzi:Aesculap; Hospital-Care; és a legutóbb megalapított OPM. Mindhárom divízió - a piac igényeinek megfelelően - öt kereskedelmi régióban működik. A divíziók munkáját jól szervezett logisztikai, tender és marketing csapat segíti.
Kulcsszavak:
Klinikai, Transzfúziós Szerelékek, Kórházi Gyógyszerkészítmények, Injekciós Oldatok, Regionális Anesztézia, Fecskendok, Infúziós Oldatok, Transzfúziós Kiegészítok, Injekciós Tuk, Urológiai Katéterek, Egészségügyi termékek kereskedelme, Automatizált Infúziós rendszerek, Infúziós, Táplálás Készítményei, Tartós Perifériás Vénapunkció Eszközei, Steril Öblíto Folyadékok Lokális Öblítésre, Plazma Volumen Pótlás Készítményei, Mutéti Szívó Készletek, Centrális Vénás Katéter Készletek, Biztonsági Kevero eszközök, Óradiurézis méro rendszerek, Vizeletgyujtok, Sebészeti Drainage Készletek, Parenterális
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: B.braun Medical Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!